۰

۷ دلیل رایج برای پاره شدن کاندوم

کاندوم پاره دلایل جلوگیری
بازدید 5619

کاندوم پاره دلایل جلوگیری

کاندوم وقتی بدرستی استفاده شود، یکی از بهترین راه حلهای کارا و تایید شده از نظر علمی برای حفاظت در برابر بیماری‏های مقاربتی و همچنین جلوگیری از بارداری ناخواسته است. البته پیش می‏آید که کاندوم هنگام استفاده پاره شود. پاره شدن کاندوم دلایلی دارد که اگر به آنها اهمیت داده شود، میتوان جلوی آن را گرفت. چه دلایلی باعث پاره شدن کاندوم می‏شوند؟

۷ دلیل رایج برای پاره شدن کاندوم

۱) تاریخ مصرف کاندوم گذشته است.

همه کاندوم‏ها تاریخ انقضای مشخصی دارند که اصولاً روی کاور هر کدام از آن‏ها چاپ شده است. برندهای با کیفیت معمولاً روی هر کاندوم به صورت مجزا تاریخ مصرف درج میکنند. اما ممکن است در محصولاتی تنها یک تاریخ روی بسته ذکر شود. در هر صورت اگر تاریخی روی کاندوم یا بسته‏اش پیدا نکردید حتماً قید استفاده از آن را بزنید! وقتی کاندوم منقضی می‏شود عملاً خشک خواهد شد و مواد سازنده آن ترد و شکننده می‏شوند. این اتفاق باعث پاره شدن کاندوم می‏شود.

۲) کاندوم برای شما کوچک است.

اگر پهنا یا طول کاندوم برای ابعاد آلت شما مناسب نباشد باعث می‏شود که کاندوم فراتر از حد تحمل خود فشار تحمل کند که متعاقباً به پاره شدن آن می‏انجامد. ما در سالمید مکررا در مورد اهمیت به سایزبندی کاندومها گفته ایم. به عنوان یک مرد بالغ باید بدانید که کاندوم‏ها محصولات اصطلاحاً Free Size نیستند. توصیه میکنیم اگر در این مورد اطلاعات کافی ندارید حتماً مطلب تخصصی ما در مورد اهمیت اندازهگیری آلت و استفاده از سایز درست کاندوم را بخوانید.

 

۳) نگهداری نامناسب از کاندوم.

برای حفاظت از ساختار کاندوم، آنها باید حتماً در محلی خشک و خنک و بدور از نور آفتاب و گرما نگهداری شوند. گرما به کاندوم آسیب می‏رساند و احتمال پاره شدن آن‏را افزایش می‏دهد. ما توصیه می‏کنیم که که هیچگاه کاندوم را در کیف پول، صندوق عقب و یا داشبورد خودرو قرار ندهید. درجه هوای مناسب نگهداری از کاندوم برابر دمای اتاق شماست. در بخش پایانی مقاله چطور از کاندوم استفاده کنیم نکات جالبی آورده شده که خواندن آنها خالی از لطف نیست.

۴) کمبود روان‏کننده آبی و یا سیلیکونی.

اگر شما یا همسرتان در آمیزش بخصوص آمیز معقدی، با احساس خشکی مواجه باشید، بسیار لازم است که از یک روان‏کننده مناسب برای کاندوم استفاده کنید. نبود روان‏کننده و بعلاوه اصطکاک حاصل از آمیزش براحتی موجب پاره شدن کاندوم می‏شود. روانکنندهها انواع مختلفی دارند. اگر کاملاً تفاوت میان روانکننده آبی و سیلیکونی و یا سایر روانکنندهها را نمیدانید، حتما سری به مقاله انواع روانکننده یا لوبریکانت جنسی بزنید.

۵) استفاده از روان‏کننده‏های روغنی.

استفاده از محصولات روغنی به عنوان روان‏کننده به شدت به کاندومهای لاتکس که از رایجترین کاندومهای موجود هستند آسیب می‏زند. روان‏کننده‏های روغنی شامل: روغن ماساژ، وازلین، روغن بچه و تمام روغن‏های طبیعی مثل نارگیل و هسته انگور از ممنوعات هستند. در مقاله انواع روانکننده و لوبریکانت جنسی که در بالا اشاره کردیم، به این موضوع مهم نیز پرداخته شده است.

۶) استفاده از چند کاندوم همزمان!

هیچوقت به این فکر ابلهانه اعتنا نکنید. استفاده از چند کاندوم به هیچ وجه باعث امنیت بیشتر نمی‏شود. در واقع بلعکس باعث افزایش احتمال پاره شدن کاندوم نیز می‏شود. استفاده از بیش از یک کاندوم به صورت همزمان (روی یکدیگر) موجب بروز سایش میان دو کاندوم می‏شود که احتمال پاره شدن آن‏ها را افزایش می‏دهد. همین قاعده در مورد استفاده همزمان از کاندوم مردانه و زنانه برقرار است. یادتان باشد همیشه فقط از یک کاندوم حین آمیزش استفاده کنید.

۷) باز کردن نادرست کاندوم.

باز کردن فویل کاندوم از میانه آن، استفاده از قیچی، کارد یا دندان همه احتمال پاره شدن کاندوم را افزایش می‏دهند. در وقت نیاز عجول نباشید و فویل کاندوم را با دست و از گوشه باز کنید تا آسیبی به آن نرسد. مراجعه بفرمایید به مقاله چطور از کاندوم استفاده کنیم که پیشتر و در بالا لینک آنرا آوردیم.

آزمایش کاندوم پیش از استفاده

پیش از استفاده از کاندوم آن‏را یک بررسی چشمی کنید تا اگر اشکالی در آن است متوجه شوید. اگر وسواس دارید بد نیست از آب برای مطمئن شدن از سوراخ نبودن آن استفاده کنید. البته دقت کنید که آب زیادی در کاندوم نریزید و همه آن را باز نکنید. تنها کمی آب به شرط عدم نفوذ برای اطمینان خاطر از کاندوم کافیست. البته اینکار باعث می‏شود که روان‏کننده خود کاندوم از بین برود بنابراین استفاده از روان‏کننده غیر روغنی احتمالاً لازم است.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاهده بیشتر