۰

سلامت روان و راه های بهبود آن

بازدید 847

سلامت روان چیست؟

سلامت روان شامل رفاه عاطفی، روانی و اجتماعی می شود که بر نحوه تفکر، احساس و عمل ما تأثیر می گذارد. همچنین به نحوه مدیریت استرس، ارتباط با دیگران و انتخاب درست کمک می کند. سلامت روان در هر مرحله از زندگی از کودکی و نوجوانی تا بزرگسالی مهم است.

 اگر در طول زندگی مشکلات روانی را تجربه کنید، ممکن است بر تفکر، خلق و خو و رفتار شما تأثیر بگذارد. عوامل زیادی در ایجاد مشکلات سلامت روان نقش دارند، از جمله:

  • عوامل بیولوژیکی، مانند ژن ها یا شیمی مغز
  • تجربیات زندگی، مانند ضربه یا سوء استفاده
  • سابقه خانوادگی مشکلات سلامت روان

 

 

اهمیت سلامت روان

سلامت روان یک مسئله بزرگ در دنیا است و آمار تکان دهنده ای برای اثبات آن وجود دارد. مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها (CDC) تخمین می زند که از هر ۵ بزرگسال، ۱ نفر هر سال حداقل یک بیماری روانی را تجربه می کند. بنابراین باید آگاهی از سلامت روان را در اولویت قرار دهیم.

متأسفانه، هر چیزی که به سلامت روان مربوط می شود، با انگ اجتماعی همراه است. به همین دلیل بسیار ضروری است که در جهت ارتقا سلامت روان گام برداریم و برای غلبه بر موانعی که ما را از پرداختن به سلامت روان در کشور باز می دارد، تلاش کنیم. آگاهی از سلامت روان ممکن است یکی از مبرم‌ترین مسائلی باشد که در حال حاضر در کل صنعت مراقبت‌های بهداشتی با آن روبه‌رو هستیم. سلامت روان اکنون بیش از هر زمان دیگری مهم است. اهمیت سلامت روان در هر کاری که انجام می دهیم، فکر می کنیم یا می گوییم به وضوح مشخص است.

 

دلایل مراقبت از سلامت روان

حفظ سلامت روانی مثبت و درمان هر گونه مشکل روانی برای تثبیت رفتارها، احساسات و افکار سازنده بسیار مهم است. تمرکز بر مراقبت از سلامت روان می تواند بهره وری را افزایش دهد، اعتماد به نفس ما را بالا ببرد و روابطمان را بهبود بخشد.

پرورش سلامت روان نه تنها عملکرد روزانه ما را بهبود می بخشد، بلکه می تواند به ما در کنترل یا مبارزه با برخی از مشکلات سلامت جسمانی که مستقیماً با شرایط سلامت روان مرتبط هستند کمک کند. به عنوان مثال، بیماری قلبی و استرس باهم مرتبط هستند، بنابراین مدیریت استرس ممکن است نتیجه مثبتی بر بیماری قلبی داشته باشد.

سایر فواید مراقبت از سلامت روان می تواند شامل موارد زیر باشد:

  • بهبود خلق و خوی
  • کاهش اضطراب
  • ایجاد حس تقویت شده آرامش درونی
  • بهبود شرایط فکری
  • بهبود روابط
  • افزایش عزت نفس
  • سلامت روان و تندرستی

 

 

راه های حفظ سلامت روانی مثبت عبارتند از:

سلامت روان ما چیزی است که بر عادات غذا خوردن و خواب ما تأثیر می گذارد و با سلامت جسمانی ما نیز ارتباط زیادی دارد. مهم است که به نیازهای سلامت روان خود توجه کنیم.  اغلب اوقات تأثیر آن را در سایر زمینه های سلامتی خود نیز احساس می کنیم.

گذشته از هر چیز دیگری که قبلاً صحبت کردیم، داشتن سلامت روانی می تواند به طور قابل توجهی بر سلامت جسمی، عاطفی و اجتماعی ما تأثیر بگذارد. این به طور مستقیم بر احساس و رفتار روزانه ما نیز تأثیر می گذارد. هنگامی که ما انتخاب های دشواری می کنیم، با استرس کنار می آییم و با افراد دیگر در دنیای خود ارتباط برقرار می کنیم، سلامت روان عامل اصلی جهت دهنده به این رفتارها است.

با این حال، سلامت روان فقط چیزی نیست که بتوانیم یک بار با آن روبرو شویم و سپس از آن عبور کنیم. بلکه در هر مرحله از زندگی ما مهم است. از دوران کودکی تا بزرگسالی – سلامت روان چیزی است که باید درباره آنمطالعه کرده و به شدت از آن محافظت کنیم.

 

داشتن یک پایه محکم در مورد سلامت روان به این معنی است که می توانید:

روابط سازنده و سالم داشته باشید.

با استرس های روزانه در زندگی کنار بیایید.

یک حس مثبت از خود ایجاد کنید.

با انگیزه باشید و از نظر بدنی فعال و سالم بمانید.

در محل کار و مدرسه سازنده تر باشید.

ارتباطات و مشارکت های معناداری با جامعه ایجاد کنید.

درک کنید و برای دستیابی به پتانسیل کامل خود تلاش کنید.

 

 

چرا باید آگاهی از سلامت روان را گسترش دهیم؟

با انجام یک تلاش هماهنگ برای گسترش آگاهی از سلامت روان، می‌توانیم برای انگ زدایی از نحوه تفکر، رویکرد و شناسایی مسائل مربوط به سلامت روان در جامعه خود تلاش کنیم.

داشتن آن مکالمات سخت و اعتراف به وجود مشکل به این معنی است که می توانیم راه حلی پیدا کنیم. می‌توانیم شروع به از بین بردن شرم و ترسی کنیم که اغلب با موضوعات پیرامون سلامت روان مرتبط است. انجام این کار می تواند احتمال تماس شخصی را در زمانی که به کمک نیاز دارد افزایش دهد. کمک خواستن نشانه قدرت است. کار با هم به ما امکان می دهد پایه ای بسازیم که به اهمیت سلامت روان احترام بگذارد.

یکی دیگر از مزایای تمرکز بر آگاهی از سلامت روان این است که  علائم و نشانه های برخی از بیماری ها می تواند بیشتر شناخته شود. مداخله زودهنگام نشان دهنده موفقیت درمان سلامت روان است. هرچه مشکل فرد زودتر تشخیص داده شود و درمان را شروع کند، احتمال بیشتری وجود دارد که بتواند وضعیت خود را مدیریت کند و سلامت روان خود را بهبود بخشد.

 

 

شایع ترین مشکلات سلامت روان چیست؟

شرایط بهداشت روانی بی شماری وجود دارد که برخی از آنها شایع تر از دیگران هستند. با توجه به آمار انجمن اضطراب و افسردگی آمریکا، اختلالات اضطرابی شایع ترین شرایط سلامت روان در ایالات متحده است. بیش از ۴۰ میلیون بزرگسال در ایالات متحده دارای اختلال اضطراب هستند، اما کمتر از ۳۷ درصد از مردم در واقع به دنبال درمان سلامت روان برای علائم خود هستند.

سایر شرایط رایج سلامت روان عبارتند از:

  • افسردگی
  • اختلال هراس
  • اختلال استرس پس از سانحه (PTSD)
  • اختلال وسواس جبری (OCD)
  • اختلالات اشتها
  • اختلالات شخصیتی

 

علائم هشدار دهنده اولیه

به این فکر می کنید که ممکن است شما یا یکی از اطرافیانتان هم برخی از مشکلات روانی را داشته باشید اما از آن مطمئن نیستید؟ وجود یک یا چند مورد از احساسات یا رفتارهای زیر می‌تواند علامت هشدار اولیه یک مشکل روانی باشد:

  • زیاد یا کم خوردن یا خوابیدن
  • دوری از افراد و فعالیت های معمولی
  • داشتن انرژی کم یا بدون انرژی بودن
  • عدم داشتن احساس نسبت به چیزی
  • داشتن درد  غیر قابل توضیح
  • احساس درماندگی یا ناامیدی
  • سیگار کشیدن، نوشیدن الکل یا مصرف مواد مخدر بیش از حد معمول
  • احساس سردرگمی غیرمعمول، فراموشکاری، در حاشیه ماندن، عصبانیت، ناراحتی، نگرانی یا ترس
  • فریاد زدن یا دعوا با خانواده و دوستان
  • تجربه نوسانات خلقی شدید که باعث ایجاد مشکلات در روابط می شود.
  • داشتن افکار و خاطرات مداوم که نمی توانید از ذهن خود خارج شوید.
  • شنیدن صداها یا باور چیزهایی که حقیقت ندارند.
  • فکر آسیب رساندن به خود یا دیگران.
  • ناتوانی در انجام وظایف روزانه مانند مراقبت از فرزندان یا رفتن به محل کار یا مدرسه.

 

 

چه عواملی بر سلامت روان تأثیر می گذارد؟

عوامل زیادی وجود دارد که می تواند بر سلامت روان تأثیر بگذارد که پرداختن کامل به همه آنها دشوار است. ابتدا، می‌خواهیم چیزهایی را که می‌توانند تأثیر مفیدی بر سلامت روان شما داشته باشند، شناسایی کنیم.

موارد زیر دارای پتانسیل تأثیر مثبت بر ثبات و سلامت روان هستند:

 درمان

تمرین تمرکز حواس – مانند مراقبه ذهن آگاهی

ورزش

یوگا یا ورزش های سبک

یادگیری برقراری ارتباط موثر می تواند برای سلامت روان و سلامت عاطفی مفید باشد.

 

 

عواملی وجود دارند که می توانند بر ثبات و سلامت روانی تأثیر منفی بگذارند، از جمله:

آسیب، سوء استفاده یا غفلت در گذشته

استرس طولانی مدت و/یا شدید

ایزوله سازی اجتماعی

تنهایی

سوگ

تبعیض

شرایط فیزیکی نامساعد طولانی مدت

آسیب های اجتماعی

فقر یا بدهی قابل توجه

بیکاری

جدایی یا طلاق

زندگی خانوادگی ناکارآمد

 

 

چگونه روان سالمی داشته باشیم؟

 

اکثر مردم اهمیت داشتن بدن سالم را درک می کنند. با این حال، بسیاری از مردم ارزش سلامت روان را نادیده می گیرند. داشتن سلامت روانی می تواند زندگی را لذت بخش تر کند. همچنین می تواند سلامت جسمی و استقامت بهتر را افزایش دهد. شما باید از جسم و روح خود مراقبت کنید تا واقعاً سالم باشید.

 

 

مقابله با استرس

 

بدن خود را ورزش دهید.

هنگام تجربه استرس، مغز شما هورمون هایی تولید می کند که به بدن می گویند برای پاسخ به تهدید آماده شود. استرس شدید می‌تواند سلامت روانی شما را به خطر بیندازد و ممکن است علائم فیزیکی نیز ایجاد کند. یک راه خوب برای مدیریت استرس از طریق ورزش است. ورزش و فعالیت بدنی می تواند باعث تسکین عضلات و تنش شود.

ورزش همچنین باعث ترشح اندورفین در بدن می شود. اندورفین ها انتقال دهنده های عصبی هستند که به شما احساس خوبی می دهند و از پاسخ استرس بدنتان جلوگیری می کنند. آنها همچنین به بهبود خلق و خوی شما کمک می کنند و به شما کمک می کنند تا احساس آرامش بیشتری داشته باشید.

فعالیت های مختلف را امتحان کنید تا یکی را پیدا کنید که از آن لذت می برید. فعالیت‌های خوب مثل یوگا، پیاده‌روی، رقصیدن و ورزش‌هایی هستند که به پمپاژ قلب شما کمک می‌کنند. وقتی احساس استرس می کنید، ممکن است وسوسه انگیز باشد که ورزش را کنار بگذارید، زیرا این یکی دیگر از کارهایی است که باید انجام دهید. با این حال، مزایای آن در دراز مدت مشخص خواهد شد.

 

 

غذای سالم بخورید.

رژیم غذایی مناسب و عادات غذایی نیز می تواند به کاهش استرس کمک کند. به طور خاص، نکات زیر را در نظر داشته باشید:

کافئین و الکل خود را محدود کنید. مصرف بیش از حد هر یک از این مواد می تواند باعث افزایش اضطراب شود. بیش از یک یا دو نوشیدنی الکلی در روز می تواند مقابله با استرس را دشوارتر کند.

زمان صرف غذا را به تجربه ای آرام تبدیل کنید. در خوردن غذا عجله نکنید.

پرخوری نکنید و از مصرف غذا به عنوان راهی برای مقابله با استرس خودداری کنید.

برخی از غذاها حاوی مواد مغذی هستند که به بدن شما در مدیریت استرس کمک می کنند. به طور خاص، آووکادو، موز، چای، غلات کامل، ماهی چرب، هویج، آجیل، ماست، و شکلات همه به مدیریت استرس کمک می کنند.

در واقع تعداد فزاینده ای از ارتباط بین بیماری های جسمی افراد با سلامت روانی آنها وجود دارد، مانند میگرن، IBS، فشار خون بالا و بیماری قلبی. سلامت جسمانی و رفاه عاطفی شما همه با هم مرتبط هستند.

 

 

به اندازه کافی بخوابید.

خواب زمانی است که بدن شما را از استرس همان روز جدا و بدن را ترمیم و پردازش میکند. این زمانی است که مغز شما باید آرام شود. همچنین به بدن شما اجازه می دهد پس از استفاده از ماهیچه های منقبض در طول روز آرام شود. خواب به عنوان دکمه تنظیم مجدد برای سطح استرس شما عمل می کند. این به شما کمک می کند تا از پاسخ های استرس جدی مانند اضطراب اجتناب کنید.

مهم است که به اندازه کافی بخوابید و خوابی که می کنید با کیفیت باشد. به عنوان مثال، شما نمی خواهید سر و صدایی شما را به طور مکرر در طول شب بیدار کند. برای کمک به کاهش استرس، هر شب ۶ تا ۸ ساعت خواب آرام داشته باشید.

 

 

مراقبه ذهنی را تمرین کنید.

مراقبه ذهنی مراقبه ای است که شما را ملزم به تمرکز بر لحظه حال می کند. تمرین مدیتیشن تمرکز شما را بر روی صرف در لحظه بودن و انجام ندادن هیچ کار دیگری در لحظه قرار می‌دهد. شما می توانید حداقل ۳۰ دقیقه در روز مدیتیشن کنید. حتی این مقدار نیز تغییرات مفیدی در رفتار و عملکرد مغز ایجاد می کند. ذهن آگاهی واکنش هیجانی، اضطراب و افسردگی را کاهش می دهد.

با پیدا کردن یک مکان آرام شروع کنید که در آن کسی مزاحم شما نشود. راحت بنشینید و به افکار خود توجه کنید. بگذارید افکارتان از ذهنتان عبور کنند و از ذهن آگاه شما بیایند و بروند.

تمام توجه خود را روی لحظه حال متمرکز کنید و به تنفس خود توجه زیادی داشته باشید. به آنچه می بینید، می شنوید و احساس می کنید توجه داشته باشید. توجه داشته باشید که در کجای بدن خود تنش دارید. هر گونه فکر، نگرانی یا هیجانی را که پیش می آید تصدیق کنید و سپس آنها را رها کنید. اگر ذهن شما شروع به سرگردانی کرد، یا شروع به تمرکز روی نگرانی ها کردید، توجه خود را دوباره بر روی تنفس خود متمرکز کنید.

 

 

ایجاد عزت نفس

منتقد درونی خود را زیر سوال ببرید.

داشتن احساس خوب نسبت به خود برای سلامت روان بسیار مهم است. نگرانی ها و افکار منفی می توانند شما را غرق کنند و شما را از داشتن بهترین احساسات باز دارند. شک به خود می تواند ناراحت کننده باشد. تمرین‌های زیر می‌توانند به شما کمک کنند منتقد درونی خود را کنترل و نگرانی‌هایتان را آرام کنید:

 

اگر متوجه شدید که نگران خود هستید و یا در مورد خود منفی فکر می کنید، چند سوال از خود بپرسید. به عنوان مثال: “آیا این تفکر با خود من مهربان است؟” “آیا این فکر درست است؟” “آیا این را به دیگری بگویم؟” پاسخ به این سوالات اغلب می تواند به کاهش شک و تردید به خود کمک کند.

فکر منفی را تغییر دهید تا آن را واقعی تر یا ملایم تر کنید. برای مثال، ممکن است فکر کنید: “من هیچ‌وقت چیزی را درست نمی‌فهمم.” سعی کنید به جای آن فکر کنید: “بعضی وقت‌ها همه چیز را درست نمی‌فهمم، اما گاهی اوقات کار بسیار خوبی انجام می‌دهم. اشکالی ندارد که نمی‌توانم همه چیز را انجام دهم، و به کاری که می‌توانم انجام دهم، افتخار می‌کنم. “

به یاد داشته باشید-شما ممکن است کنترلی بر آنچه در ذهنتان می‌گذرد نداشته باشید، اما بر آنچه می‌توانید تمرکز کنید، کنترل دارید.

 

 

روی نقاط قوت خود تمرکز کنید.

در مواقع سختی، روی ویژگی هایی تمرکز کنید که می توانند به شما در عبور از چالش های زندگی کمک کنند.

برای مثال، اگر ممکن است فکر کنید: “دوست ندارم ندانم چه اتفاقی قرار است بیفتد. اگر اتفاق وحشتناکی بیفتد چه؟” در این صورت می توانید نقاط قوت خود را به خود یادآوری کنید. ممکن است با خود بگویید: “من دوست ندارم ندانم چه اتفاقی خواهد افتاد، اما می دانم که در گذشته بر اتفاقات غیرقابل پیش بینی غلبه کرده ام. به توانایی خود برای مدیریت هر چیزی که به سرم می آید اعتماد دارم.”

تصدیق آنچه در مورد خود برای شما ارزش قائل هستید، ارزش تان را به شما یادآوری می کند که برای سلامت روان ضروری است. ارزش گذاری نقاط قوت می تواند به شما یادآوری کند که چقدر توانا هستید و شایستگی دارید.

نوشتن افکارتان در مورد نقاط قوت تان مفید است. در اینجا چند دستور مفید برای شروع آورده شده است: چه چیزی به شما احساس قوی بودن می دهد؟ آیا این کاری است که شما انجام می دهید یا یک محیط خاص؟ آنچه را که در لحظات قدرت احساس می کنید، توصیف کنید. اعتماد به نفس؟ غرور؟ ۵ ویژگی در مورد خودتان که نقاط قوت هستند را فهرست کنید. کدام یک از اینها مهمترین است؟ چرا؟

 

تایید خود را تمرین کنید.

تأیید خود تمرینی است که در آن ارزش خود را با گفتن یا نوشتن چیزهایی که در مورد خود دوست دارید یا تحسین می کنید، به خود یادآوری می کنید. تصدیق منظم ویژگی هایی که در مورد خود دوست دارید می تواند باعث افزایش عزت نفس شما شود.

آنچه را که در مورد خود دوست دارید با صدای بلند در آینه بگویید. هر لحظه که فرصت دارید، می توانید این تمرین کوتاه را انجام دهید. انجام مکرر آن به ایجاد عزت نفس کمک می کند.

نمونه ای از یک تأیید این است: “من دوست خوبی که هستم را دوست دارم، و به رفتارم با دوستانم افتخار می کنم.”

مثال دیگر می تواند این باشد: “من عاشق این هستم که موهایم مجعد است زیرا متفاوت است. خوشحالم که امروز موهایم را در آغوش گرفته ام.”

مطالعات نشان می‌دهد که تأیید خود می‌تواند به کاهش استرس و ترویج تفکر خلاق در موقعیت‌های استرس‌زا نیز کمک کند.

 

 

مدیریت احساسات منفی

برای خودتان وقت بگذارید.

کنار آمدن با احساسات قوی می تواند سخت باشد. اما کنار آمدن با آنها بخشی از مشارکت در زندگی است. اینکه بتوانید احساسات خود را تنظیم کنید و درد خود را تسکین دهید، بخش مهمی از سلامت روان است. بخشی از این امر این است که هر روز زمانی را برای انجام کارهایی که به شما احساس خوبی می دهد اختصاص دهید. آنچه به شما احساس خوبی می دهد برای هر فردی متفاوت است. احتمالاً قبلاً فعالیت هایی دارید که به شما کمک می کند تا با احساسات خود کنار بیایید.

برخی از نمونه‌های عالی عبارتند از صحبت کردن با یک دوست، پیاده‌روی، گوش دادن به موسیقی یا شرکت در فعالیت‌های آرامش‌بخش دیگری مانند حمام حباب.

 

 

خودآگاهی را تمرین کنید.

مراقب واکنش های عاطفی خود به رویدادهای بیرونی باشید. زمانی را به فکر کردن در مورد واکنش های خود به موقعیت های دشوار اختصاص دهید.

به جای واکنش فوری به یک رویداد منفی، سعی کنید برای لحظه ای خود را از نظر ذهنی حذف کنید تا واکنش عاطفی خود را یادداشت کنید. بسیاری از مردم آن را مفید می دانند، مثلاً چند نفس عمیق بکشند، یا قبل از واکنش تا ده بشمارید. بدون قضاوت به آنچه احساس می کنید فکر کنید. انجام این کار به شما این امکان را می دهد که فضا را به گونه ای واکنش نشان دهید که تکانشی نیست، اما متفکرانه است.

آگاهی از احساسات خود به ویژه در هدایت ارتباطات و روابط مفید است.

 

حفظ روابط سالم

ویژگی های روابط سالم را بشناسید.

حمایت اجتماعی در مواقع سخت مهم است. دوستان، خانواده و همکاران همگی می توانند نقشی در حمایت عاطفی و کمک به رویدادهای استرس زا در زندگی داشته باشند. حمایت اجتماعی همچنین مکانی را برای احساس پذیرش و امنیت به شما ارائه می دهد. به دنبال این مؤلفه ها در روابط خود باشید:

 

اعتماد کنید.

اعتماد برای ایجاد یک رابطه قوی و سالم ضروری است. از طریق افشای صمیمانه واقعی‌ترین ورژن خودمان، آسیب‌پذیری را کاهش میدهد.

توجه کنید.

احترام در روابط به این معنی است که شما نظرات، نیازها و مرزهای طرف مقابل را می پذیرید. احترام همچنین شامل پرهیز از اظهار نظرهای آزاردهنده، تحقیر و توهین می شود.

گوش کنید.

گوش دادن یکی از راه‌های انتقال واضح احترام  به طرف مقابل است. با دادن زمان کافی برای صحبت کردن به طرف مقابل، گوش دادن فعال را تمرین کنید. به آنچه می گویند و همچنین نحوه بیان آن ها توجه داشته باشید. به دنبال این باشید که دیگران نیز همین کار را برای شما انجام دهند.

آزادی بدهید.

آزادی در یک رابطه به این معناست که به طرف مقابل برای خودش وقت بگذارید. شما همچنین به آنها اجازه می دهید روابط دیگری را در زندگی تقویت کنند. همچنین به یکدیگر اجازه می دهید که نیازهای خود را بدون نگرانی برای عواقب آن بیان کنند.

 

ویژگی های روابط ناسالم را بشناسید.

متأسفانه برخی از روابط می توانند ناسالم یا حتی توهین آمیز باشند. سوء استفاده در روابط اغلب در مورد کنترل فرد مقابل از نظر فیزیکی یا احساسی است. در اینجا برخی از رفتارهایی وجود دارد که ممکن است نشان دهد طرف مقابل سوء استفاده می کند:

بیش از حد انتقادی بودن

نادیده گرفتن یا حذف شما

اغلب اوقات بد خلق و غیرقابل پیش بینی بودن

کنترل جایی که می روید و محدود کردن افرادی که می توانید ببینید

استفاده از عباراتی مانند “اگر شما _____ نکنید، من_____ خواهم کرد.”

استفاده از پول برای کنترل شما

چک کردن تلفن همراه یا ایمیل بدون اجازه شما

احساس مالکیتداشتن

نشان دادن خلق و خو یا حسادت شدید

تحت فشار قرار دادن، استفاده از احساس گناه یا مجبور کردن شما به داشتن رابطه جنسی

 

روابط خود را ارزیابی کنید هنگامی که فهمیدید چه چیزی باعث ایجاد یک رابطه سالم یا ناسالم می شود، کمی زمان بگذارید تا حلقه اجتماعی خود و افراد موجود در آن را در کنترل کنید.

درگیر  رابطه های سالم باشید.

حفظ روابط مثبت فقط مربوط به رفتارهای دیگران نیست. این به رفتارهای خود شما نیز مربوط می شود. در اینجا چند نکته برای حفظ روابط سالم وجود دارد:

بیاموزید که هر یک از شما به عنوان فردی  مستقل چه می‌خواهد و همچنین آنچه از رابطه می‌خواهد.

نیازهای خود را بیان کنید و پذیرای نیازهای دیگران باشید.

بدانید که از طریق یک رابطه به خوشبختی کامل نخواهید رسید.

آماده سازش باشید و یاد بگیرید که در مورد نتایجی که هر دو می توانید بپذیرید مذاکره کنید.

تفاوت های خود و دیگران را بپذیرید و دوست بدارید.

با تلاش برای درک دیدگاه‌های خود و دیدگاه‌های دیگران، همدلی را تمرین کنید. وقتی مسائل جدی پیش می آید، سعی کنید با صداقت و دلسوزی مذاکره کنید.

 

 

چگونه برای بهبود سلامت روان کمک بگیریم؟

آیا نمی دانید چگونه سلامت روان خود را بهبود ببخشید؟ اگر شما یا شخصی که به او اهمیت می دهید به کمک سلامت روان نیاز دارید، بدانید که کمک به راحتی در دسترس است. به یاد داشته باشید که هر چه زودتر یک بیماری روانی را درمان کنید، شانس موفقیت درمان بیشتر است. می‌توانید از طریق درمان فردی یا خانوادگی، گروه‌های حمایتی، خدمات آنلاین، کلینیک‌های اجتماعی، یا با درخواست از یکی از دوستان یا اعضای خانواده کمک بگیرید.

 

 

نکات

ایجاد تفکر مثبت را به خود عادت دهید تا با انگیزه و الهام بخش بمانید.

برای پردازش احساساتی که خوشایند نیستند مانند غم و اندوه، پوچی، احساس رها شدن از یک دفترچه یادداشت استفاده کنید. این ورزش قبل از خواب خوب است.

روز بهداشت روان را جشن بگیرید تا آگاهی در مورد مسائل بهداشت روان را به دیگران منتقل کنید.

 

منابع:

 

  1. http://psychcentral.com/blog/archives/2009/02/25/the-connection-between-mental-physical-health/
  2. http://www.apa.org/helpcenter/stress-body.aspx
  3. https://www.pcrm.org/health/health-topics/how-to-eat-right-to-reduce-stress
  4. http://www.traumacenter.org/products/pdf_files/Benefits_of_Mindfulness.pdf
  5. https://www.psychologytoday.com/articles/200304/the-benefits-meditation
  6. http://www.cnn.com/2013/05/24/health/self-affirmation-stress-enayati/index.html
  7. http://psychcentral.com/lib/the-health-benefits-of-journaling/721/
  8. http://www.mayoclinic.org/healthy-lifestyle/stress-management/in-depth/social-support/art-20044445
  9. http://www.pamf.org/teen/abc/buildingblocks/trust.html
  10. http://www.pamf.org/teen/abc/buildingblocks/respect.html
  11. https://www.psychologytoday.com/blog/fulfillment-any-age/201203/11-ways-active-listening-can-help-your-relationships
  12. http://www.tc.umn.edu/~parkx032/CY-L-FRE.html
  13. http://psychcentral.com/blog/archives/2014/10/13/21-warning-signs-of-an-emotionally-abusive-relationship/
  14. http://www.healthyplace.com/abuse/emotional-psychological-abuse/dealing-with-emotional-abuse-how-to-stop-emotional-abuse/
  15. http://www.cmhc.utexas.edu/vav/vav_healthyrelationships.html

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاهده بیشتر